040 - 25 14 666 schakel@skpo.nl
 • Aanmelden
  Informatie over aanmelden
 • Schoolgids
  Download hier de schoolgids
 • Nieuwsbrieven
  Bekijk hier het laatste nieuws
 • Activiteiten
  Bekijk hier foto's

Groep 7

Ik ben juf Laury en ik werk 4 dagen op De Schakel. 2 dagen sta ik voor groep 7 en 2 dagen ben ik de IB-er van groep 5 t/m 8 Deze combinatie vind ik hartstikke leuk!

In de klas vind ik het erg belangrijk dat er een goede, open sfeer heerst. Iedereen moet met plezier naar school komen, dat is volgens mij de belangrijkste voorwaarde om het beste uit elk kind te kunnen halen. In mijn werk als IB-er hoop ik hier in de andere klassen ook een bijdrage in te kunnen leveren.

Ik ben in 2010 getrouwd met Sjoerd en we hebben in 2019 onze zoons Diégó en Gergö geadopteerd uit Hongarije. Tijdens mijn vrije tijd ga ik heel graag op reis, tijdens mijn reizen vind ik het leuk om foto’s te maken die ik vervolgens in de klas kan gebruiken tijdens de wereldoriëntatie lessen. Ook hou ik er van om te gaan duiken, boeken te lezen, uitstapjes te maken met mijn gezin of vrienden en te sporten.

Ik werk inmiddels al 13 jaar op De Schakel, we hebben een geweldig team met collega’s en hoewel ik niet echt in de buurt woon en dus een lange reistijd heb, moet ik er niet aan denken om ergens anders te gaan werken!

Mocht u nog vragen hebben, mijn deur staat altijd open, wees welkom!

7

Ik ben juf Jannie… terug van weggeweest.
Na 12,5 jaar op de Schakel in verschillende bovenbouwgroepen te hebben gewerkt, ben ik er vorig jaar even tussenuit geweest. Ik kon de Schakel echter niet missen en kon dit schooljaar gelukkig weer terugkomen op deze fijne school met fantastische collega’s.
Ik rij elke dag vanuit het ‘zonnige zuiden’ richting Eindhoven.
Ik sta op dinsdag in groep 6.
Op donderdag en vrijdag geef ik les in groep 7
Op maandag en woensdag ben ik gezellig thuis met Esmee en Jesper.
Als u meer wilt weten of gewoon even gezellig wilt kletsen, kom dan gerust binnenlopen!

7